Profil Penulis

Dengan Mengucap Puji Syukur ke Hadirat Allah swt, karena berkat rahmat dan hidayah Nya sehingga dapat terciptanya web blog tentang Desa Watulawang ini. Yang tentunya masih banyak kekurangan di setiap aspek, dan jauh dari sempurna, untuk itu kritik dan saran siap kami terima, dan di anjurkan untuk memberi masukan tentang web blog ini  bagi yang sudah sempat membukanya.

Adalah saya sebagai Administrator,

Nama  Lengkap      : Rasiwan

Nama Panggilan     : Gowan, Gareng cilik, wawan

Alamat                   : Kp. Sawah Baru RT.06/09 Rawa Badak Utara, kec. Koja, Jak-Ut.

Kewarga negaraan  : Indonesia

Status Perkawinan  : Single ( untuk saat ini )

Telepone Rumah     : 021 – 43924532

Hand Phone            :  0812 84119988, 021- 41689782, 0813 86967288, 0878 88543338

Alamat Email          :  wawan_rg@yahoo.com, wawan_kebumen@yahoo.co.uk, ramawijaya88@gmail.com

Website                  : http://gareng88.multiply.com , http://gareng88.wordpress.com

82 Balasan ke Profil Penulis

  1. Gareng Cilik berkata:

    maap, potonya gak cakep, heheheheh

  2. ngga cakep sing penting ngganteng mas, oh ya rikas siki kuliah pa wis kerja, nek wis kerja aq melu deh….

  3. Gareng Cilik berkata:

    hehheheheh, cakep be ora apa maning ngganteng…….
    aku kerja kie ethok2 e, ya trima dadi kuli lahh
    rika nang ndi kiye yah, apa wasim alumni SMP N 2 pjg, angkatan pertama yahh, kayane tau weruh loo, mandan ganteng,😀

  4. NAUFAL berkata:

    Fotone tua gitu kok ganteng. Isih ganteng aku lah. Hehe.

    Apapun, bocah Watulawang so kreatip. Tek sarankan goleta prawan Peniron ben cedek karo aku.. Kang Wasim juga nek ora wani tek goletna.

  5. Gareng Cilik berkata:

    😀
    jane ya matur nuwun banget angger rika gelem ngoletna,🙂 tapi Peniron kan wis mandan mambu kota, nek wong nesa kaya aku ya wis ora kanggo mbok,🙂, cah nggunung sing bisane macul karo mikul,🙂
    **** nek ana inpo sing esih legan, boleh juga hehehehhe

  6. rio berkata:

    gareng ngga cakep, kata orang
    gareng ngga ganteng, kata orang
    tapi menurutku kamu macho….

  7. NAUFAL berkata:

    Gareng ora macho menurutku. Tapi seksi dan sensual! Haha

  8. Gareng Cilik berkata:

    huss, lanang asli kiye kang Suhar ,, hahahah

  9. Naufal berkata:

    Eh, seksi lan sensual kue ora mesti wadon utawa bences lho.

    Sebagian wong timbul SENSasi SEKS udu seka wong macho, tapi seka wong sing ‘beda’ kaya rika. Haha:-D mbuh bedane nang ndi..:-D

  10. Gareng Cilik berkata:

    😀 heheheheh
    ning yakin kang, nyong kiye wong lanang tulen,
    kena di buktik na😀
    **nb :nek arep mbuktekna nggawa tester sing esih gress hahahahhahahah

  11. Gareng Cilik berkata:

    @ kang Rio macho kuwe kepriwe sih apa maju co ….. **sensor😀
    hehhehe genah anane kaya kiye koh, tapi biarpun begini amat sanagt bersyukur, nang aku ya tek alem baen, nek udu awake dewek sing ngalem sih sapa nggane😀.
    Bersyukur kita di beri wujud manusia ayng sempurna ( maksude ora cacat )
    *** ngomong² siti di rembugna kang, hehehheh .. arep nggo badan ngesuk

    bojone sampeyan wis lahiran mbok .?

  12. Kang Wasim berkata:

    kunthul tengah sawah, tul ra salah rika kang gareng, q angkatan 1 sltp peniron, ya bener kwe rika nggolet wong peniron bae, pa kwe kro ponakane suhar ayune puoool sapa lah ku mandan kelalen, kelinganku mba Nasam pa mba Karsi…he….hee…..rika nek arep mbuktikna aring mba loro kwe bae

  13. Gareng Cilik berkata:

    @ kang wasim,🙂 rika sing wonge mandan dempelot, trus ngganteng tulin mbok😀
    hehe kayane sih raupane mandan kelingan kang🙂
    Nasam 😦 Karso 😦 .. kuwe bukane demen maring rika ? nek maring nyong ya ora demen, soale esih sa wujud, hahahahahahahahahah…
    rika aja kebangeten kang lah, masa kon njajal barang😀
    rika nang ndi siki kang Wasim ?

  14. heeeeeee….heeeee….aq siki agi nggolet receh nang malang, tanggane kang naryo…..

  15. mangga mampir teng gubuk sawah kula….www.mitrafm.com

  16. Naufal berkata:

    Dopokan apa ya deneng tekan Karso Cenil barang..

    KANG RIO rika cepalanga amit2 jabang bayi kue..

  17. Gareng Cilik berkata:

    hueheheheheh…. kang Naufal, kuwe kang Wasim ngrasani cenil, hehehehe..
    siki nang ndi yah, kayane wis ora tau keton…
    beliau juga pelopor / cikal bakal terbentuknya seni tradisional ala banyumasan yaitu “LEngger” dan nama beliau pun di abadikan jadi nama group lengger ” Langen Karso”🙂
    ** nek ana kabare, infok na maring kang Wasim kang,, hahahaha

  18. Kang Wasim berkata:

    amit..amit jabang bayiiiiiiiiiiiiiiiiii…….aku nek kelingan lambene..hiiiii…

  19. Naufal berkata:

    Hehe.. Kang Wasim lambene Cenil nangapa? Atos apa?

    Sangertiku Karso gabung lengger Langen Karso saat grupe wis dadi. Wektu pertama mulai, lenggere Rasan kr Sono.

    Sing nyikali kue a.l alm. Kaki Madmustami, Madsiman, Lidi, Saidi, Ramane Saryono, Rasan, Ladi. Peran sing ora bs dicilikna alm. Mbah Dukun. Sajan dan Cenil melu wis mandan mburi. Kayane wis.

  20. Type Approval berkata:

    Mantep kang…tetep semangat ngeblog…salam kenal sekang karanggayam..ujarku watulawang mlebu karanggayam..hik..hik..hik…

  21. Gareng Cilik berkata:

    mangga kang Narmadi… niku wonten jarang kendel lah di unjuk riyin.
    watulawang kuwe mlebu kec. Pejagoan, emang di perbatasan sii, antara Pejagoan, karo Kr. gayam
    nek wonge kuwe esih serupa, seadat, sedulur, pokoke esih pada baen kang, hehehhehe..

  22. Budi berkata:

    Ngapunten kang nyong jarang tilik Umahe Rika.. , kayane link sing nang Bloge Inyong salah apa ya… Kang gareng , Jaman aku nang Kampung desaku nek 17 agustusan Nanggap Ebeg watulawang. apa siki esih ya…

  23. Gareng Cilik berkata:

    mangga kang Budi…
    ora apa2, kiye gelem mampir wis matur nuwun banget, heheheh
    esih kang,, tp kayane jarang mentas, karena jarang sing naggap, siki nanggapae pada kesenian modern, kaya orgen tunggal, dan lain2…

  24. Budi berkata:

    Kang Gareng mampir kiye Numpang Nglinting , Manyan karo klembake nang endi inyong kudanen. arep mangkat macul

  25. mira berkata:

    LUMAYANLAHHHHH…………HEHEHEHEHE

  26. wawan berkata:

    mangga mlebet, kebeneran kiye agi njajal mbako anyar, rika ana klembake ora.?
    aku urung tilik umahe rika, kiye agi ora kober2, hehhehe malah rika wis bola bali ngeneh jee,,

  27. Gareng Cilik berkata:

    Mb Mira. terima kasih
    mari kita manfaatkan kemajuan teknologi sebagai sarana untuk berkomunikasi dan saling berbagi..
    kunjungan selanjutnya di tunggu yaa ** sambil bawa oleh – oleh🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂

  28. santo otong berkata:

    Perkenalkan Aku Orang Wtl

    Nama Lengkap : Susanto
    Nama Panggilan :Otong
    Alamat Kerja : Jl.Panjunan No 100 Cirebon
    Kewarga Negaraan : Indonesia
    Status Perkawinan : Single ( Tapi Udah Punya Pacar ),Cari Cocok
    Telepon : 0231- 204475,0231- 237739, 0231- 202702
    Heand Phone : 085846190170
    Alamat Email : Kerja : santo_petracomp@yahoo.co.id
    Pribadi :otong_garenk@yahoo.co.id

    Thank Semuanya……………………..!!!!@@@@####$$$$%%&&^^^***

  29. puji_cute berkata:

    ass
    kepripun kbare maz????????
    moga sae2 ae…..
    maz mksh ya bwt semuanya…., q sweneng bgt bisa kenal ma maz watulawang
    heeeeeeeeeeeeeeeeee
    salam bete dariq…. buat maz paruk yang guanteng kalo diliat dari gunung pranji…….

  30. Eno_aza berkata:

    eleh2 si garenk apa wawan seh sak jane asmanipun maze?

    rak ganteng tapi nopo kok mendel mawon seh nak di takoni pic na?

    lam kenal ae seko cah_nezo yakz…😛

  31. Gareng Cilik berkata:

    kabarku apik mb Puji,,🙂
    podo2 yoo, mbak Puji juga udah kerso sowan teng watulawang. met menempuh semester yahh🙂

  32. Gareng Cilik berkata:

    mamihhh…… hehehhehe monggo pinarak🙂
    garenk, wawan sami mawon mam,🙂
    sesuk nek teko nggowo teh poci yoo, suwun

  33. Kita Sebagai Warga watulang………..Harus Berterimakasih & Banga Pemuda Wtl
    Khususnya Sdr.M.Dr.Rasiwan………..Wtl pUnya Web…………:

  34. Gareng Cilik berkata:

    @ kang santo…
    terima kasih atas sanjungannya, saya juga tidak bisa apa², blog ini terwujud juga tidak lepas dari dukungan temen² smua, dan inspirasi dari tetangga desa kita yang telah lebih dulu berselancar di dunia maya. Harapan saya mari lewat dunia maya ini kita ciptakan rasa nasionalisme yang tinggi, mempererat persatuan, memudahkan komunikasi antar ataupun intern desa, dan membantu perkembangan Iptek.
    terima kasih…

  35. Kang Wasim berkata:

    ya bener kue wong watulawang kudu maturnuwun nang Kang gareng, nek perlu ngesuk nek upacara 17 Agustus 2009, dianakna piala penghargaan……oh ya ja kelalen ngesuk nek kang Gareng wes bali lan netep nang Watulawang dadikna lurah bae…

    setujuuuuuuuuuuu….dulu – duluuuuuuuur…..

  36. wawan berkata:

    Kang Wasim,, rika aja dadi provokator kie kang🙂
    dadi lurah ujare gampang mbok..
    lagi pula nek dadi lurah kiye kudu bisa nggo panutan nang wong akeh, bisa di percaya lan mimpin masyarakat, duwe karisma sebagai pemimpin, lah nyong ora duwe apa2 jeeee…
    kae anggerkaya kang Suhar mandan cocog kang🙂

  37. Kang wasim berkata:

    ya justru sing kaya kie pemimpin sing digoleti, lembah mana…ora kloar2 “pokoke nek lurahe aku, maju lan makmur watulawang”…sing penting kan aksine nyatane…stuju mbok dulur2….

  38. Gareng Cilik berkata:

    busuh busuh,, kiye malah kampanye kangw asim🙂
    Rika baen sageh bali meng pengaringan, ngabdi karo desa…
    wis saate sing muda berkarya kang,,,,

  39. CahKbm berkata:

    Lam kenal saka cah klirong pingin tambah sedulur.

  40. blissful berkata:

    he he he … keren ram blogs nya.
    btw mang nya ada information paan ram:-P

  41. Gareng Cilik berkata:

    salam kena juga kang Adianto
    mangga mampir,🙂
    nang kene juga akeh sedulur2 asal bumen, kususe bumen bagian Lor🙂
    sampean manggone nang ndi kang ?
    aja kelalen yaa tukeran link hehhe, mengko tek gawe link e rika…
    bloge rika mantep akng, akeh ilmu teknologi ne🙂
    matur suwun wis sudi mampir

  42. Gareng Cilik berkata:

    Plammmmmmm..
    hehheeh banyak info2 dari daerah pink..🙂
    aku jgua pengin tau info2 di USA sana,, kehidupan, adat orang sana,, tuangin di blog dunk,, biar bisa ikut tahu🙂

  43. alhakim berkata:

    blognya menarik😉
    btw, rumah di jakarta tapi nulis tentang kebumen. memang aslinya kebumen? atau sekarang sedang kerja di kebumen🙄

  44. Gareng Cilik berkata:

    Terima kasih mas hakim sudah mampir ke gubug saya🙂
    Salam kenal…
    klo saya asli kebumen, tetapi lagi cari rejeki di jakarta🙂
    blog sampeyan bagus tuh, banyak info² dan ilmu yang menarik ….
    nanti saya pasang link nya..

  45. ahmad s berkata:

    mas lam kenal ya aku cah krajan, njenengan asline endi

  46. Gareng Cilik berkata:

    mas Ahmad,, alm kenal juga🙂
    krajan sisih ndi kang ? ngerti waris ( anake si war janeng) ora ? kae esih sedulurku ….
    aku ya asline watulawang
    jaman sekolah mbiyen sering ko dolan maring krajan🙂
    heheh tau maring nggone pak lurah mbarang…
    rika kang ahmad sing ndi yahh ? balane rika sapa baen jal,, mbok aku kenal

  47. ahmad s berkata:

    OWALAH AKU PAHAM BANGET, PADA BAE AKU YA ESIH DULUR ARING WARIS, CERITANE KAE WARIS ANAKE TUAKU, BIYUNGE WARIS ANAKE BIBINE NINIKU, AKU KUWE PUTUNE KAKI ANGWAR. NERTI RA MAS GARENG. NEK UMAHKU LOR UMAE KANG SINUN, NEK KES JEMBATAN BENKEK LURUS ARAH MENGGONE LURAE KAN ANA TIKUNGAN PERTAMA, LAH KUWE PAS TIKUNGAN PERTAMA SISIH KULON GUBUGE WONGTUAKU.

  48. Gareng Cilik berkata:

    ko pada baen ya kang, aku juga sing sedulur karo nini si war, jajal nganah takon waris, utawa tuwa Mus, mesthi gnerti aku, cah watulawang anake P. Karyana :D…
    berarti rika dulur ku juga mungkin yahh😀..
    rika bandung e nang ndi kang ?

  49. ahmad s berkata:

    iya mbok mas, aku bandunge nang daerah sukjdi deket PVJ

  50. ahmad s berkata:

    MAS NJENENGAN ANGKATAN SMP TAHUN PIRA?

  51. Gareng Cilik berkata:

    aku lulusan SMP N 2 Pejagoan, peniron tahun 1999🙂
    nek sampean tahun pira kang ?

  52. ahmad berkata:

    wah aku anu sekolae nang mts sembada
    pada bae mas aku ya lulusan 1999

  53. Gareng Cilik berkata:

    🙂 mangga kang, melu bae

  54. Cemang berkata:

    Join Pid…
    Join join…
    Join Reng…

    Nitip salam nggo dulur wadonmu…

    Singdisit ora digutulaken ya? Siki wis nduwe anak 5 mbok?

    Assalamualaikum wr wb…
    Gareeeeeee…eeng!

  55. Gareng Cilik berkata:

    halaah…. kiye kayane tah kanca brik brikan jaman semana…
    Wa’alaikum salam wr wb…
    rika nang ndi siki kang ?
    apa tau pesen kaya kuwe ? ujarku aku ora rumangsa lo, hehehehhehe
    Supiah siki bojone wong solo, anake wis garep telu😀

  56. Cemang berkata:

    Hah ha haaa… Sing bner Reng! Masa Supi wis garep nduwe anak 8, akeh temen?
    Tp mbarepe ora mirip nyong kan?
    Kira2 kapan gole garep dadi randa?
    Ha hah haaa, ora Reng ora! Guyon kiye…
    Siki nyong nang Tangerang! Saben esuk kerjabakti ngabab nang 96.5 FM Tangerang.

  57. wawan berkata:

    wingi rika sing nelpon aku yah ?
    asem tek bel balik malah ora tau di angkat😦
    sms ora tau di bales😦

  58. sari berkata:

    kita tukeran link yuks
    saya udah naro link blog mas di blog saya
    trims

  59. Gareng Cilik berkata:

    ok, nanti saya tulis,
    thanks too

  60. soero berkata:

    piye kabar…… wakakak…….
    ben tho gak ganteng sing penting kemaki tur gak duwe duit (kere sing penting sombong)

    neng nek diarani ganteng ku yo wegah
    ganteng = igane ngggambang wetenge metenteng = cacingen…..
    wakakak..kak…..

  61. Salam kenal… situs atau blog ada ini saya masukkan dalam link DESA HEBAT di blog saya http://relawandesa.wordpress.com bila berkenan saling link untuk menunjukkan kehebatan desa dan orang orang desa…. salam jaya desa nusantara ( suryokoco adiprawiro )

  62. sardiyanto berkata:

    pet pada lunga ngarit yuh?

  63. Gareng Cilik berkata:

    @ Suryokoco, salam kenal kembali..
    terima kasih sudah sudi mampir, dan memasukkan Link Desa watulawang
    nanti saya pasang di link, mari saling tukar informasi

  64. Gareng Cilik berkata:

    @ kang Soero, he he he piye kabare kang ?

  65. muzt berkata:

    wan warai inyong dah, aja meneng ora meneng ??
    kabare sudar kepriye siki.

    warai ngapa kang deh ?
    rika li lewih pinter
    nek garep blajar bareng ya ayuh
    sudar jere ya pada waras, nang Watulwang siki

  66. S Gayodh K berkata:

    KEPRIWEEEEEEE KABARE KABEH SING WIS MACA TULISAN KIYE….? NDI POSTINGAN SING ANYAR….. WULAN SIKI

  67. S Gayodh K berkata:

    KANG GARENG……??? PA KABAR

  68. SUSONO berkata:

    Asalamu’alaikum Mas Wawan, panjenengan putrane sinten, lan manggone nang ngendi?
    Aku seneng nek wong daerah watulawang (Wawan), Wasim (pengaringan) wis pada pinter nulis, moga-moga bisa ningkat-na segala informasi sing bisa menambah kejuaning desa. Oh iya ngesuk lebaran pada mudik apa ora ? Wassalam (Susono Dulahwarso)

    Wa’alaikum salam…
    kul putrane pak Karyana
    manggone wonten jakarta
    sampeyan wonten pundi ?

  69. siAyi berkata:

    Salam kenal dari Bandung …

    salam kenal kembali…

  70. SUSONO berkata:

    Aku manggone nang Depok

  71. pak Dhe Susono…pripun pawarsthosipun, ko jarang sanget online teng facebook..

  72. SUSONO berkata:

    Alhamdulillah sekeluarga sehat wal’afiat, moga2 panjengan uga kaya kue, pepriye lebaran ngesuk pada kondur apa ora?

  73. SUSONO berkata:

    Mas Rasiwan, kapan2 nek ana wektudolan maring gubuge inyong, nang Pondok Sukmajaya Permai, Blok E3/13 Depok, nek nganggo kendaraan umum numpak bis jurusan tanjung priok – Depok, terus nyambung angkot no.06 jurusan Simpangan Depok, mudun nang ngarep gerbang Pondok Sukmajaya Permai, takon bae karo tukang becak, gubuge Susono, blok E3/13 (ngarepe lapangan basket rt.01) kaya kue, mesti ketemu, (Susono
    )

  74. SUSONO berkata:

    Mas Rasiwan, kapan2 nek ana wektudolan maring gubuge inyong, nang Pondok Sukmajaya Permai, Blok E3/13 Depok, nek nganggo kendaraan umum numpak bis jurusan tanjung priok – Depok, terus nyambung angkot no.06 jurusan Simpangan Depok, mudun nang ngarep gerbang Pondok Sukmajaya Permai, takon bae karo tukang becak, gubuge Susono, blok E3/13 (ngarepe lapangan basket rt.01) kaya kue, mesti ketemu, (Susono)

  75. Gareng Cilik berkata:

    Pak Susono, nggeh matur nuwun informasine, Lebaran insya Allah mudik Pak, sampeyan mudik mboten ?

    alamate panjenengan sampun tak catet, insya Allah kapan2 dolan, tenggo mawon he he
    ngenjang nek kondur pas lebaran ngabarin, mbok menawi saged mampir,
    suwun

  76. SUSONO berkata:

    Insya-Allah lebaran maring Pengaringan, tilik rama biyung, mumpung esih pada sehat

  77. ROSO berkata:

    lah siki agi ngapa……. deneng wis ora tau tlp………………

  78. Gareng Cilik berkata:

    kang Roso, he he ya biasa nguli, ndi nomer HPne RIka ?

  79. egan bae lah berkata:

    inyong melu nimbrung ya ..olih mbokan….

    kang Egan, ulih bange t
    rika pa kabar ?
    wis bali indo urung ?

  80. Toha berkata:

    Assalamu’alaikum kang Iwan, mantabs, kreatip, melu nimbrung lah ya …

    @ Mas Toha… Wa’alaikum salam
    mangga kang

  81. wardi berkata:

    agunging raos hormat katur dumateng kang Rasiwan,,,

  82. Gareng Cilik berkata:

    Wardi🙂 ayuh di uri2

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s